Reviews

Ervaringen van bruidsparen en leveranciers

Bruid Anne

Anouk heeft ons fantastisch geholpen met onze bruiloft. We hadden een wedding festival van 2 dagen georganiseerd met 130 gasten op een locatie waar alles zelf geregeld moest worden: inkoop, personeel, aankleding. Anouk heeft ons de maanden voor de bruiloft erg goed geholpen met het vertalen van onze wensen in een plan, met het maken van een draaiboek, met het selecteren van leveranciers, met creatieve ideeën, met de aankleding en met de praktische voorbereidingen. Bij ons vond ze de ideale cateraar die goedkoper was dan degene die we zelf vonden, ze dacht mee in het regelen van personeel, ze hielp zelf mee met opbouwen, ze had super leuk contact met onze gasten, bedacht leuke spellen voor de kinderen, ze zorgde ervoor dat onze uitnodiging en brief veel completer waren, maakte onze dagindeling veel reëler dan we dat zelf deden en ze hielp ons keuzes maken. Een echte wedding planner! Tijdens de bruiloft had Anouk het complete overzicht, bleef ze rustig, stuurde ze al het personeel aan, ontving ze leveranciers en gasten en zorgde ze er voor dat de dagen top verliepen. Ze zorgde dat de tafels er heel mooi uitzagen, dat alles echt op tijd verliep, was super lief voor vrienden die ook meehielpen, zorgde dat we zelf niks merkten van onverwachte uitdagingen en zorgde dat alles top werd overgedragen/ achtergelaten aan het einde. Een echte event manager! Anouk is zelfstandig, een echte aanpakker en harde werker, heeft oog voor detail, zorgt dat alles volgens planning verloopt, is creatief, gastvrij en een echt mensen mens. Ze weet heel goed hoe ze personeel moet motiveren en ze weet hoe ze gasten zich welkom kan laten voelen. Ze heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt ervoor dat je als bruidspaar volledig ontlast wordt doordat ze vooraf heel goed luistert naar wat je echt bedoelt. Wij raden Anouk aan iedereen aan die een zeer goed georganiseerde, sfeervolle en ontspannen bruiloft wil hebben waar je zelf optimaal van kan genieten.

Videograaf Lynn - Lynn Brands

Als je nog een weddingplanner zoekt voor je bruiloft ben je bij Anouk zeker op het goede adres! Wat een topper! Ik heb samen met haar gewerkt aan een styled wedding en deze was tot in de puntjes geregeld.

Ze bewaard de rust zorgt met haar enthousiasme en toewijding voor een fantastische dag. Haar duidelijke instructies, planning en communicatie zorgden ervoor dat alles soepel verliep en dat we als team goed konden samenwerken om de visie voor de dag tot leven te brengen!

Ceremoniemeester Kim - The Arts of WE

Anouk heeft mij als assistent geholpen bij de bruiloft van K&A en dat was echt een schot in de roos! Ze is ontzettend behulpzaam, proactief, doortastend en heeft oog voor detail. Daarnaast beschikt ze over de juiste kwaliteiten waar een goede weddingplanner over dient te beschikken. Ze is vriendelijk, spontaan, ontvangt iedereen met een grote glimlach en laat zien dat ze zelf ook geniet van de mooie dag. Een echte weddingplanner dus! Ik hoop dat zij nog veel bruidsparen blij mag maken :). Dank voor je hulp deze dag, Anouk!

Verhuur Audiogastenboek Fréderique - Lieve Message

Samen mogen werken met Anouk voor een styled weddingshoot. Hele fijne en snelle communicatie. Wij waren zelf niet fysiek aanwezig alleen ons product. Ons product is goed ontvangen en teruggestuurd door Anouk. Alles was super goed geregeld door Anouk. Wij kunnen niet wachten op het resultaat van de shoot!

Fotograaf Silke - By Silke Thijssen Photography

Ik heb samen met Anouk gewerkt op een styled wedding. Anouk had deze zelf georganiseerd en ik was hierbij de fotograaf. Anouk is een enorm lieve meid, geeft duidelijk instructies en is enthousiast. Anouk heeft de dag zelf georganiseerd, alles was top geregeld en alle leveranciers paste goed bij elkaar. Ze was duidelijk qua planning, geeft aan hoe ze het wilt hebben en is duidelijk qua communicatie, wat ik altijd super fijn vind! Ik heb een super goede ervaring met Anouk!
bruiloftenbijanouk.nl