Trouwleveranciers

Op deze pagina vind je toffe, betrouwbare leveranciers die mooie producten of fijne diensten leveren voor jullie trouwdag. Gewoon om inspiratie op te doen, mogelijkheden te bekijken of misschien wel om een kennismaking in te plannen!

Als Weddingplanner kan ik jullie helpen bij het vinden van dé leveranciers die het beste passen bij jullie wensen en het plaatje dat jullie voor ogen hebben.

Dit zijn uiteraard niet de enige leveranciers waar Bruiloften bij Anouk mee werkt. Voor jullie bruiloft wordt altijd gezocht naar de leverancier die het beste bij jullie past en die jullie droomplaatje waar kan maken.

Witkamp
Edelsmit Jeroen Witkamp

Trouwringen zijn een tastbare herinnering aan jullie trouwdag. Hoe gaaf is het dan als jullie trouwringen speciaal voor jullie zijn gemaakt en daardoor een nog grotere emotionele waarde hebben?

Jeroen maakt unieke trouwringen die helemaal afgestemd zijn op jullie wensen! Hij neemt de tijd, is betrokken en heeft aandacht voor wat jullie belangrijk vinden. Na een persoonlijke kennismaking gaat Jeroen samen met jullie aan de slag om te brainstormen over het ontwerp en maakt hij een schets op papier. Vervolgens brengt hij jullie unieke ontwerp in zijn eigen atelier tot leven! Goud of met edelstenen, modern of klassiek, passend bij de verlovingsring of met een erfstuk er in verwerkt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons Flora
Grafisch ontwerper

Floortje is een creatieveling die houdt van het maken van mooie dingen, van kaarten tot branding, en van illustratie tot webdesign. Floortje zet als beelddenker jullie liefdesverhaal en thema om in de mooiste beelden met bijpassende vormen, letters en kleuren. Haar opleidingen Media en Event manager en Mediavormgever maken dat zij goed is in het creatief denken en creëren van de “branding” van jullie bruiloft en dat zelfs de kleinste details op elkaar afgestemd zijn. Niets is te gek en ze kleurt graag samen met jullie “buiten de lijntjes

Bekijk de stationary van Floortje!

Marry Elle
Trouwambtenaar

Mariëlle is een enthousiaste trouwambtenaar die jullie ceremonie verzorgt op een ontspannen manier, met veel liefde en een vleugje humor! Geen saaie, standaard verhalen over de trouwlocatie, maar een persoonlijke speech waarin de input van jullie en jullie dierbaren verweven is en waardoor het écht jullie verhaal wordt. De ceremonie draait om jullie, om jullie verhaal en jullie liefde voor elkaar. Mariëlle mag als zelfstandig trouwambtenaar huwelijken voltrekken door heel Nederland en is daarnaast ook als BABS verbonden aan de gemeente Alphen aan de Rijn.

Lees ervaringen van enthousiaste bruidsparen!

Stefanie Koopmans
Videograaf

Stefanie legt op een prachtige manier jullie trouwdag vast in bewegend beeld. Ze legt zoveel mogelijk vast in het moment en regisseert zo min mogelijk. Hierdoor is haar werk spontaan en natuurlijk en staan de échte momenten op film, zoals de aankomst van de bruid, de traan van je beste vriendin, jullie ja-woord en natuurlijk de kus! Daarnaast werkt zij waar mogelijk ook met drone en kan zij ook de audio van persoonlijke geloften verwerken in jullie trouwvideo, waarmee ze jullie trouwfilm echt naar “the next level” brengt. Ook is het mogelijk om bij Stefanie een loveshoot en same-day edit af te nemen óf om haar in te huren als fotograaf!

Meer weten over wat er qua videografie mogelijk is?

Angélica Vis
fotograaf

Angélica legt als trouwfotograaf jullie bruloft prachtig vast in creatieve beelden. Haar werk zou je kunnen beschrijven als kleurrijk, romantisch, dromerig en illustratief. Haar ongedwongen fotografie en liefde voor planten zijn natuurlijk helemaal een match met de  romantische, groene en persoonlijke bruiloften waar ik (ook) van houd. Met haar foto’s legt Angelica de sfeer en spontane momenten van jullie bruiloft vast en vertelt zij het verhaal van jullie trouwdag.

Bekijk deze mooie trouwreportages!

Beyond Blossom
Bloemist en styling

Claire en Wout-Jan brengen jullie droombruiloft tot leven door jullie wensen op het gebied van bloemen en styling te transformeren naar een compleet stylingsplan waarin alles klopt en bij elkaar past! Wout-Jan brengt jullie visie tot leven in een schets en neemt het logistieke proces op zich, terwijl Claire haar magie los laat op het creëren en op zoek gaat naar unieke bloemen die zorgen voor een compleet persoonlijke styling. Van trouwboeket tot backdrop tot tafelstyling, en alles daar tussenin, niks is hen te gek!

Bekijk hun prachtige trouwbloemwerk!

With Fenna
Zangeres en Pianist

Fenna zorgt als zangeres én pianist voor prachtige muzikale ondersteuning tijdens bijvoorbeeld jullie ceremonie, borrel of de openingsdans. Ze stemt de muziekmomenten en muziek helemaal af op waar jullie van houden. Reken op romantische muziek met een touch of soul, muziek die raakt, een grote dosis enthousiasme en een compleet persoonlijk en authentiek repertoire voor jullie dag. En de bonus? ’s Avonds kunnen de voetjes van de vloer met Spin & Sing, waarbij DJ Ruben en Fenna samen zorgen voor een volle dansvloer.

Bekijk meer muziekvideo’s!