Tarieven

Het organiseren en in goede banen leiden van een bruiloft is maatwerk! Het aantal uren dat ik nodig heb om jullie bruiloft te organiseren van A tot Z, is afhankelijk van jullie wensen. Welke dingen willen jullie zelf regelen? Door wie wordt de styling gedaan? Willen jullie dat ik mee ga naar alle afspraken? En hoe ziet de dag zelf er uit?

Ook het aantal uren dat ik nodig ben als ceremoniemeester, is afhankelijk van jullie dagplanning en een aantal andere factoren. Zijn alle afspraken met leveranciers duidelijk of moet dit nog afgestemd worden? Moeten er in de ochtend nog veel dingen klaargezet worden? Hoelang duurt het totale programma? Is een assistent wenselijk op de dag zelf?

Graag maak ik na een kennismaking een offerte op. Op basis van jullie wensen, maak ik een inschatting van het aantal te maken uren. Omdat ik het belangrijk vind dat jullie als bruidspaar niet voor onverwachte extra kosten komen staan, is de offerte de totale prijs voor mijn dienstverlening. Dat betekent dat wanneer ik meer uren maak dan vooraf berekend, ik dit voor mijn rekening neem. De enige kosten die nog bovenop de offertekosten komen zijn reis- en parkeerkosten (en eventueel overnachtingskosten).

 

Elk pakket is inclusief:

  • Vrijblijvende (fysieke) kennismaking.
  • Onbeperkt bel- en mailcontact
  • Toegang tot een gezamenlijk planningsdocument

Deze pakketten zijn exclusief:

  • Reiskosten (€0,20 per kilometer)
  • Parkeerkosten
  • Eventuele overnachtingskosten (bij bruiloften op meer dan 2 uur rijden vanaf Culemborg)
bruiloftenbijanouk.nl