Diensten

Ceremoniemeester

Als ceremoniemeester leid ik op jullie grote dag alles in goede banen! Ik zorg ervoor dat de leveranciers weten wat ze moeten doen, los onverwachte situaties op en zorg dat de dag volgens planning verloopt. Doordat een naaste deze taak niet op zich hoeft te nemen, kunnen ook alle gasten optimaal van jullie grote dag genieten!

 

Weddingplanner

Als Weddingplanner organiseer ik jullie bruiloft van A tot Z! Ik maak de keuzes die gemaakt moeten worden overzichtelijk, denk mee over de kleinste details en leid op de dag zelf alles in goede banen. Zodat jullie je voorafgaand aan de grote dag kunnen focussen op leuke dingen zoals ringen uitzoeken, bruidskleding passen en het menu voorproeven. En zodat jullie op de dag zelf zorgeloos kunnen genieten!

Zijn jullie op zoek naar een ceremonemeester én drukwerk voor op jullie bruiloft? Bekijk dan eens het Finishing Touch Pakket dat ik aanbied in samenwerking met Ons Flora.

Willen jullie graag dat alles rondom en op jullie bruiloft helemaal op elkaar afgestemd is? Bekijk dan eens het Picture Perfect Pakket dat ik samen met Ons Flora aanbied.

bruiloftenbijanouk.nl