Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Jullie vinden het leuk om jullie eigen trouwdag te organiseren, maar kunnen wel wat hulp gebruiken om alles op de dag zelf in goede banen te leiden. Huur mij dan in als ceremoniemeester!

Waarom een ceremoniemeester inhuren?

  • Na alle voorpret en het organiseerwerk, willen jullie natuurlijk ook dat de dag daadwerkelijk verloopt zoals gepland. Jullie staan op jullie bruiloft in het middelpunt van de aandacht en het doel is dat jullie ontspannen kunnen genieten van deze mooie dag! Dan is het natuurlijk niet wenselijk dat een leverancier bij jou nog even na komt vragen hoe iets zit, of jou vraagt hoe een onverwachts probleem opgelost moet worden.
  • Het vragen van een vriend of familielid wordt vaak als een eer gezien. Hoewel het dat ook is, brengt dat ook met zich mee dat diegene minder meekrijgt van de bruiloft. Door een ceremoniemeester in te huren, kunnen ook al jullie vrienden en familie zorgeloos genieten op de dag zelf.

 

Wat mogen jullie van mij verwachten?

  • Ik doe een laatste check voor jullie trouwkaart.
  • Samen met jullie stel ik voorafgaand aan de bruiloft een draaiboek op waarin alle details van jullie bruiloft verwerkt zijn. Dit draaiboek wordt ook gedeeld met de leveranciers en de locatie, waardoor iedereen weet wat er verwacht wordt en wat de bedoeling is.
  • Voorafgaand aan de bruiloft vindt er een detailbespreking plaats met jullie en leveranciers waarin we de grote dag voor bespreken. Zo kunnen er geen misverstanden bestaan en weten we zeker dat overal aan gedacht is!
  • Op de dag zelf ben ik al vroeg aanwezig om de voorbereidingen in goede banen te leiden.
  • Voor en tijdens de bruiloft ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten; voor vragen over cadeauwensen, voor het inplannen van een verrassing en voor andere praktische vragen.
  • Tijdens de bruiloft zorg ik ervoor dat de dag volgens planning verloopt en los ik onverwachte situaties op.

Willen jullie meer weten over welke taken een ceremoniemeester allemaal op zich kan nemen? Bekijk dan mijn blog over de taken van een ceremoniemeester.

Foto’s en videos: Styled Shoot Appeltern

TEAM: Locatie: De Tuinen van Appeltern / Weddingplanner: Bruiloften bij Anouk / Bruidsjurk: Het Boudoir / Trouwpak: DARE custom suits / Modellen: Candice & Djordan / Fotograaf: By Silke Thijssen Photography / Videograaf: Lynn Brands / Verhuur: Velvet Green Rentals / Bruidstaart: Tikkie Zoet / Trouwringen: Edelsmid Jeroen Witkamp / MUAH: Fleur je haar op / Trouwambtenaar: Sabine van Wijk / Audio gastenboek: Lieve Message / Stationary: Creative & Co / Bloemen: Bloem-id / Champagne: Daniel Solo

bruiloftenbijanouk.nl