Even voorstellen

 

 

 

Zijn jullie nog op zoek naar een goede Weddingplanner?

Zijn jullie nog op zoek naar een goede Weddingplanner? Ik stel mijzelf graag even voor. Mijn naam is Anouk. Samen met mijn vriend en mijn kat woon ik in Culemborg. Ik houd van het vieren van de liefde, wat leuks doen met vrienden, creatieve projectjes, goede muziek, mooie details, gezelligheid, lekkere cappuccino’s en reizen.

Liefde voor organiseren en bruiloften

Al van jongs af aan vind ik het leuk om evenementen te organiseren. Vanaf mijn twaalfde organiseerde ik samen met 3 vriendinnen al “Spelletjesdagen” voor alle kinderen uit de buurt. Later ging ik werken als evenementenbegeleider en quizmaster. Voor zowel vrijgezellengroepen, families als personeelsfeestjes leidde ik de evenementen door de stad in goede banen en zorgde ik als quizmaster voor een leuke avond. Als er een weekendje weg georganiseerd moet worden met vrienden of familie, zit ik in de organisatie. En voordat ik op een vakantiebestemming aan kom, heb ik al lang uitgezocht wat ik daar wil zien, wat de verborgen pareltjes zijn en – niet onbelangrijk! – wat de leukste plekjes zijn om te eten. Kortom, ik houd ervan om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken en om evenementen te organiseren en in goede banen te leiden.

Al jarenlang verzamel ik op mijn Pinterest account voornamelijk bruiloft ideeën. Op de een of andere manier heb ik altijd al een voorliefde gehad voor bruiloften. De mooiste jurk, emotionele speeches, prachtige locaties met de mooiste decoratie, alle dierbaren die deze dag met je delen, tafels vol lekker eten; magisch! In 2022 ben ik daarom ook begonnen met een cursus tot Weddingplanner. In het organiseren en in goede banen leiden van een bruiloft komen al mijn kwaliteiten en passies samen: liefde vieren, goede muziek, lekker eten en borrelen, de liefste mensen om je heen, sfeervolle details, creatief denken, organiseren, aansturen en hard werken.

Sfeervolle bruiloften

Bij mij staan gezelligheid en genieten voorop. Ik houd van groen, planten of bloemen, sfeervolle aankleding en mooie details. Ook vind ik het belangrijk dat er een persoonlijke draai gegeven wordt aan jullie trouwdag waardoor deze helemaal bij jullie past!

Graag neem ik de organisatie van jullie onvergetelijke dag op mij! Met mijn organisatietalent, liefde voor bruiloften en creatieve ideeën ben ik er van overtuigd dat ik samen met jullie een prachtige bruiloft kan organiseren waar jullie zorgeloos van kunnen genieten!

Weddingplanner en Ceremoniemeester Bruiloften bij Anouk aan het werk

Is it a match?

Niet alleen de match tussen jullie, maar ook een goede klik met jullie Weddingplanner is belangrijk. Je wil immers met een gerust hart de organisatie van jullie bruiloft uit handen geven. Bovendien is een Weddingplanner ook de hele dag aanwezig op de mooiste dag uit jullie leven. Kortom, je wil een Weddingplanner vinden waar jullie je goed bij voelen. Ik kom graag kennis met jullie maken onder het genot van een cappuccino!

Foto’s en videos: Styled Shoot Appeltern

TEAM: Locatie: De Tuinen van Appeltern / Weddingplanner: Bruiloften bij Anouk / Bruidsjurk: Het Boudoir / Trouwpak: DARE custom suits / Modellen: Candice & Djordan / Fotograaf: By Silke Thijssen Photography / Videograaf: Lynn Brands / Verhuur: Velvet Green Rentals / Bruidstaart: Tikkie Zoet / Trouwringen: Edelsmid Jeroen Witkamp / MUAH: Fleur je haar op / Trouwambtenaar: Sabine van Wijk / Audio gastenboek: Lieve Message / Stationary: Creative & Co / Bloemen: Bloem-id / Champagne: Daniel Solo

bruiloftenbijanouk.nl