Waarom Bruiloften bij Anouk?

Enthousiast, creatief en spontaan, dat ben ik! Ik houd van het vieren van de liefde en word blij van goede muziek, stranddagjes, creatieve projectjes, mooie reizen, feestjes en borrelen met goed gezelschap. Dit zie je ook terug in de bruiloften die ik organiseer. Ik houd van de extra lading die live muziek geeft aan de ceremonie, attente zelfgemaakte bedankjes, bourgondische diners, bruiloften in de buitenlucht en in het groen, liefdevolle speeches en kleine momenten waarin een passie of liefde van jullie verwerkt zit. Daarnaast zorg ik er als aanpakker met mijn organisatietalent en betrokkenheid voor dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld wordt, aan alle details gedacht is en dat het van de eerste plannen tot aan het nagenieten tijdens de huwelijksreis, één groot feest is.

Even voorstellen

Ik stel mijzelf graag even voor. Mijn naam is Anouk. Samen met mijn vriend en mijn kat woon ik in Culemborg. In mijn vrije tijd ga ik graag een rondje wandelen met een vriendin, naar een mooi concert of gaaf festival of het terras op met vrienden. Daarnaast speel ik thuis af en toe gitaar en ligt er altijd wel een creatief projectje op mij te wachten, zoals het bijwerken van mijn fotoboek, stippen met verf of het oppakken van een klusje in huis. Maar ik vind het ook lekker om ’s avonds samen een goede Netflix serie of slechte rom-com te kijken met een kaarsje aan. Ook houd ik van uitgebreid koken of bakken; mijn huidige projecten zijn het zelf bakken van croissantjes en brood en daar word ik steeds beter in haha! Ik ben nogal kieskeurig als het gaat om mijn koffie; ik hóud van een goede cappuccino en word dan ook helemaal blij van een lekkere cappuccino met mooie latte-art bij een koffietentje! Maar zwarte koffie of een bedrijfscappuccino met melkpoeder sla ik liever over (geen zorgen, ik drink ook thee). Het zoeken naar dat lekkere kopje koffie is op vakantie overigens regelmatig een uitdaging, waarbij mijn vriend niet snapt waarom we nou wéér een half uur om moeten reizen voor dat ene koffietentje haha!

In de afgelopen jaren hebben we hele mooie reizen gemaakt naar Sri Lanka, Marokko, Maleisië, Singapore en de Filipijnen. Ik houd van het ontdekken van een nieuwe cultuur met de daarbij behorende gebruiken, het ontdekken van nieuwe gerechten en het maken van een praatje met de locals. Overigens kan ik het voor grote reizen niet laten om mij vooraf helemaal in te lezen op blogs en inspiratie op te doen voor de tofste hotspots en lekkerste restaurants en koffietentjes. Zo weet ik zeker dat ik geen mooie plekken mis. Daarnaast vind ik de voorpret van het uitzoeken van een vakantie, accommodaties en bezienswaardigheden ook helemaal leuk. Zien jullie ook de gelijkenis met het plannen van een bruiloft? Ook vind ik het leuk om te skiën en golfsurfen en houd ik van dansen, al doe ik dat niet meer zo regelmatig.

Als geboren Brabander houd ik van gezelligheid, gastvrijheid en bourgondisch tafelen. In mijn studententijd heb ik een aantal jaar in Utrecht gewoond, wat nog steeds mijn favoriete Nederlandse stad is door de sfeervolle straatjes met mooie grachten. Tot 2023 hebben we een aantal jaar in Den Haag gewoond. Op fietsafstand van het strand, wat ik heerlijk vond! Ondanks dat topografie niet mijn sterkste kant is, ken ik ondertussen dus best wel wat leuke steden en plekjes in Nederland én vind ik het altijd leuk om een nieuwe plek te ontdekken.

Liefde voor organiseren en bruiloften

Al van jongs af aan vind ik het leuk om evenementen te organiseren. Vanaf mijn twaalfde organiseerde ik samen met 3 vriendinnen al “Spelletjesdagen” voor alle kinderen uit de buurt. Later ging ik werken als evenementenbegeleider en quizmaster. Voor zowel vrijgezellengroepen, families als personeelsfeestjes leidde ik de evenementen door de stad in goede banen en zorgde ik als quizmaster voor een leuke avond. Als er een weekendje weg georganiseerd moet worden met vrienden of familie, zit ik in de organisatie. En voordat ik op een vakantiebestemming aan kom, heb ik al lang uitgezocht wat ik daar wil zien, wat de verborgen pareltjes zijn en – niet onbelangrijk! – wat de leukste plekjes zijn om te eten. Kortom, ik houd ervan om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken en om evenementen te organiseren en in goede banen te leiden.

Al jarenlang verzamel ik op mijn Pinterest account voornamelijk bruiloft ideeën. Op de een of andere manier heb ik altijd al een voorliefde gehad voor bruiloften. De mooiste jurk, emotionele speeches, prachtige locaties met de mooiste decoratie, alle dierbaren die deze dag met je delen, tafels vol lekker eten; magisch! In 2022 ben ik daarom ook begonnen met een cursus tot Weddingplanner. In het organiseren en in goede banen leiden van een bruiloft komt alles voor mij samen: liefde vieren, goede muziek, lekker eten en borrelen, de liefste mensen om je heen, sfeervolle details, creatief denken, organiseren, aansturen en hard werken.

Bij mij staan gezelligheid en genieten tijdens de bruiloft voorop. Ik houd van groen, planten of bloemen, sfeervolle aankleding en mooie details. Ook vind ik het belangrijk dat er een persoonlijke draai gegeven wordt aan jullie trouwdag waardoor deze helemaal bij jullie past! Graag neem ik de organisatie en/of coördinatie van jullie onvergetelijke dag op mij zodat jullie samen zorgeloos kunnen genieten!

Foto: By Silke Thijssen Photography