Bruiloft In Kasteel

Kimberly en Atilla trouwden op 8 juli 2023 in kasteel de Wittenburg. De dag begon met een ‘first look’ buiten het kasteel, gevolgd door een ceremonie in de tuin met live pianomuziek. De decoraties waren roze en de dag was zonnig en warm. Het diner en het feest vonden plaats binnen in het kasteel, met optredens van een live band, DJ en een dansgroep.

Bruiloft Kimberly & Atilla

8 juli 2023

The Arts of WE – Ceremoniemeester Kim

★★★★★

“Anouk heeft mij als assistent geholpen bij de bruiloft van K&A en dat was echt een schot in de roos! Ze is ontzettend behulpzaam, proactief, doortastend en heeft oog voor detail. Daarnaast beschikt ze over de juiste kwaliteiten waar een goede weddingplanner over dient te beschikken. Ze is vriendelijk, spontaan, ontvangt iedereen met een grote glimlach en laat zien dat ze zelf ook geniet van de mooie dag. Een echte weddingplanner dus! Ik hoop dat zij nog veel bruidsparen blij mag maken :). Dank voor je hulp deze dag, Anouk!”

Bruiloft in Kasteel de Wittenburg

8 juli 2023 was de trouwdag van Kimberly en Atilla. Zij vierden hun bruiloft in kasteel de Wittenburg in Wassenaar, een prachtige locatie! Ik was tijdens deze bijzondere dag aanwezig om Ceremoniemeester Kim van The Arts of Weddings and Events te assisteren.

First look voor kasteel

In de ochtend maakten de bruid en bruidegom zich beiden op hun eigen manier klaar in het kasteel. Het bruidspaar zag elkaar hierna voor het eerst tijdens de first look buiten, met het kasteel op de achtergrond. De bruid droeg een mooie gedetailleerde jurk met sleep, die helemaal paste bij de sprookjesachtige roze stijl die zij hadden neergezet voor hun trouwdag.

Ceremonie buiten

De ceremonie vond buiten plaats, er werd veel gelachen en live piano muziek gespeeld. Alle aankleding was in roze tinten, van de bloemen tot de programmawaaiers. Het was een onwijs zonnige en warme dag, dus het hitteplan met parasols en waaiers kwam goed van pas. Na de ceremonie was het tijd voor een borrel met heerlijke taart en met meer live muziek op de achtergrond. Ook had het bruidspaar een leuk gastenboek klaarliggen met verschillende vragen die de gasten konden invullen.

Diner en feest in kasteel

Aan het begin van de avond was het tijd voor een uitgebreid diner met mooie gestylde dinertafels. Hierna begon het feest, waarbij ook de avondgasten zich aansloten. Het was een écht feest met goede muziek en waar lekker gedanst werd. Met aan het begin een korte film van de trouwdag, een mooie openingsdans, mirror photobooth, live band, DJ, optreden van een dansgroep en veel lekkere hapjes!

Team:

Locatie: Kasteel de Wittenburg
Ceremoniemeester: The Arts of WE
Assistent Ceremoniemeester: Bruiloften bij Anouk
Videograaf: David De Rijcke Videografie
Fotograaf: Patrick van Beek Fotografie
Bloemen: De Bruidsbloemist
Muziek: Swinging.nl
MUAH: Naomi Makeup and Hair
Taart: Enjoy-Cakes
Band: Cherry and The Sugarstuds
DJ: Skyfly
Turkse dansgroep: Tugra Halk Danslari
Photobooth: Photobooth Experience