Bruiloft in Kas

Candice en Djordan trouwden in een sfeervolle kas vol groen. De intieme ceremonie, omringd door planten, werd gevolgd door een diner aan lange tafels en een dansfeest onder feestelijke verlichting. De natuurlijke omgeving zorgde voor een romantische en ontspannen sfeer.

Shoot Candice & Djordan

20 maart 2023

Verhuur Audiogastenboek Fréderique – Lieve Message

★★★★★

“Samen mogen werken met Anouk voor een styled weddingshoot. Hele fijne en snelle communicatie. Wij waren zelf niet fysiek aanwezig alleen ons product. Ons product is goed ontvangen en teruggestuurd door Anouk. Alles was super goed geregeld door Anouk. Wij kunnen niet wachten op het resultaat van de shoot!”

Videograaf Lynn – Lynn Brands

★★★★★

“Als je nog een weddingplanner zoekt voor je bruiloft ben je bij Anouk zeker op het goede adres! Wat een topper! Ik heb samen met haar gewerkt aan een styled wedding en deze was tot in de puntjes geregeld.
Ze bewaart de rust zorgt met haar enthousiasme en toewijding voor een fantastische dag. Haar duidelijke instructies, planning en communicatie zorgden ervoor dat alles soepel verliep en dat we als team goed konden samenwerken om de visie voor de dag tot leven te brengen!”

Fotograaf Silke – By Silke Thijssen Photography

★★★★★

“Ik heb samen met Anouk gewerkt op een styled wedding. Anouk had deze zelf georganiseerd en ik was hierbij de fotograaf. Anouk is een enorm lieve meid, geeft duidelijk instructies en is enthousiast. Anouk heeft de dag zelf georganiseerd, alles was top geregeld en alle leveranciers paste goed bij elkaar. Ze was duidelijk qua planning, geeft aan hoe ze het wilt hebben en is duidelijk qua communicatie, wat ik altijd super fijn vind! Ik heb een super goede ervaring met Anouk!”

Bruiloft in kas Appeltern

Op 20 maart 2023 organiseerde ik een gestylde bruiloft shoot in een kas met Candice en Djordan als bruidspaar! De bruiloft was in romantisch groen thema, wat perfect paste bij de trouwlocatie: Kas “De Buitenlucht” in De Tuinen van Appeltern. Dit is een natuurlijke omgeving die met de seizoenen mee verandert waarin je kan genieten van al het groen en de planten en bloemen die in bloei staan.

Pak en jurk

Djordan droeg voor deze Styled Shoot een prachtig geruit pak waarin de groen tinten subtiel terugkwamen. Candice droeg een sprookjesachtige jurk met kanten details, glitters en een mooie sleep.

First look

Voordat de bruiloft begon, was het allereerst tijd voor de first look midden in de natuur. Hierbij werd Candice verrast met een bruidsboeket en zag Djordan zijn prachtige bruid voor het eerst. Ook was er tussen de buien door tijd voor een korte fotoshoot op verschillende plekken in de tuinen.

Liefdesverhaal tijdens ceremonie

Tijdens de ceremonie vertelde de trouwambtenaar een mooi liefdesverhaal over het koppel dat elkaar in een bouwwinkel ontmoet heeft en daarmee “de spijker op de kop” had getikt. Er werd gelachen en na het jawoord werden de trouwringen uitgewisseld. Hierna volgde een liefdevolle kus halverwege de loper, wat samen met witte confetti zorgde voor een magisch liefdesplaatje.

Thema Romantisch groen

De kleuren crème en groen met roestbruin als accenttint, werden doorgevoerd in alle elementen van de trouwdag. De complete stationary van de dag was in dezelfde stijl als de trouwkaart. Ook kwamen dezelfde bloemen als die gebruikt waren voor de styling van de ceremonie en op de dinertafels, terug op de bruidstaart.
Daarnaast was ook aan de andere details gedacht. Er was een audio gastenboek aanwezig waarop gasten een berichtje achter konden laten voor het bruidspaar. Bij het aansnijden van de bruidstaart mocht het poppen van bijpassende champagne niet ontbreken. En voor ’s avonds waren de tafels sfeervol gedekt om lekker lang te kunnen tafelen.

Foto’s van de bruiloft

Team:

Locatie: De Heische Hoeve
Ceremoniemeester: Bruiloften bij Anouk
Fotograaf: M54 Beeldcreaties
Eerste DJ: DJ Imte
Tweede DJ: Eddy van de Woude
Derde DJ: Xaverius Funk
Band: Van Binsbergen Trio
Catering: Ifratelli Nuenen
Tenten verhuur: Pavilion Rex Tentenverhuur
Meubilair verhuur: Festum Event Supplies
Koeling en drank verhuur: Van de Wijgert