BN’er bruiloften

10 BN’er-bruiloften

Helaas hebben we niet allemaal een vermogen te besteden voor onze bruiloft. Maar ook met een kleiner budget kan je jullie droombruiloft realiseren. Ongeacht het budget van jullie bruiloft, kunnen de bruiloften van deze bekende Nederlanders (BN’er) wel een mooie bron van inspiratie zijn. Lees hieronder meer over hoe deze 10 BN’ers hun bruiloften hebben vormgegeven. Immers, beter goed gejat dan slecht bedacht, toch?

Koning Willem-Alexander van Oranje-Nassau & Koningin Maxima Zorreguieta

Maxima Zorreguieta en Willem-Alexander van Oranje-Nassau zijn op 2 februari 2002 getrouwd in Amsterdam. De trouwjurk van Maxima werd ontworpen door Valentino Couture en had een vijf meter lange sleep. Het diadeem dat ze droeg was van prinses Beatrix. Willem-Alexander droeg het Groot Tenue van de Koninklijke Marine met daarbij zijn onderscheidingen. De kerkelijke inzegening van het huwelijk vond plaats in de Nieuwe Kerk aan de Dam in Amsterdam. Hierna maakte het koppel een rijtoer in de Gouden Koets.

Yolanthe Cabau van Kasbergen & Wesley Snijder

Ondanks dat hun huwelijk in 2019 strandde, mag deze over de top bruiloft natuurlijk niet ontbreken in de lijst van BN’er bruiloften. Op 17 juli 2010 zijn Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Snijder getrouwd in het dorpje Castelnuovo Barardenga in Toscane, Italië. Hun bruiloft kostte wel 1,5 miljoen euro. Hun bruidsmeisjes waren gehuld in lila. De BN’ers lieten witte duiven los op hun bruiloft, het symbool van eeuwige trouw en elkaar vrijheid geven.

Simon Keizer & Annemarie Hoek

Op 13 april 2012 om 13.13 u zijn BN’er Simon en Annemarie Keizer officieel, en in het geheim, getrouwd in Volendam. Op 12 mei 2012 trouwden ze met familie, vrienden en pers erbij in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Kees Tol was voor deze plechtigheid benoemd tot ambtenaar van de burgerlijke stand. Ter herinnering aan zijn overleden vader werd op de trouwdag een witte ballon opgelaten. ’s Avonds vond er een twaalfgangendiner plaats met daarna een groot feest tot in de late uurtjes. Annemarie wisselde ’s avonds naar een tweede, lange, witte bruidsjurk.

Wendy van Dijk & Erland Galjaard

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn op 5 september 2014 getrouwd op Ibiza op het landgoed van het hotel Agroturismo Atzaró. De jurk van Wendy was ontworpen door Jan Taminiau. Tijdens de bruiloft werd onder andere het nummer “Make you feel my love” gezongen. Een vliegtuigje met een banner waarop “All You Need Is Love” stond, vloog over de trouwlocatie heen.

Chantal Janzen & Marco Geeratz

Op 11 december 2014 zijn Chantal Janzen & Marco Geeratz getrouwd in Londen in Hotel Café Royal met daarna een feest in het Claridge’s Hotel. Deze BN’er droeg een jurk van Addy van den Krommenacker op haar bruiloft. Ze liet zich daarvoor inspireren door de Amerikaanse actrice Grace Kelly. De ceremonie werd geleid door Paul de Leeuw. Tijdens de bruiloft werden de nummers “Alles” en “Ave Maria” gezongen. ’s Avonds tijdens het feest droeg Chantal een simpelere versie van haar trouwjurk.

Nicolette van Dam & Bas Smit

Op 4 juli 2015 zijn Nicolette van Dam en Bas Smit, ondertussen allebei BN’er, getrouwd in Castell d’Empordà, een kasteel in Girona, Spanje. Het bruiloft weekend begon met een pre weddingparty waarbij Nicolette en Bas in rood gekleed waren. De dag erna vond de ceremonie plaats met daarna een groot feest. Nicolette droeg een strakke bruidsjurk van Bloomfeld, bewerkt met kant. Bas droeg een donkerblauw pak met wit overhemd. Het stel koos voor een buffet met tapas, paella, salades en een barbecue, om daarna lekker te kunnen dansen en feesten. Op de derde dag werd er een relaxte hangover-brunch georganiseerd.

Lieke van Lexmond & Bas van Veggel

Lieke van Lexmond en Bas van Veggel zijn op 25 juni 2016 getrouwd in Siena op landgoed Relais La Suvera. BN’er Lieke droeg een jurk van Claes Iversen. Bas was gekleed in smoking. Het stel had alle 35 kamers afgehuurd voor hun gasten. Overdag werd er gezwommen en tafeltennis en jeu de boules gespeeld. Ook werd er gebarbecued. Alain Clark en de band Session speelden muziek op hun grote dag. Hun bruiloft stond in het teken van ontspanning.

Katja Schuurman & Freek van Noortwijk

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn op 21 juni 2019 getrouwd in de Noordoostpolder. Ze zijn getrouwd bij recreatiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Ze trouwden midden in de natuur in Bohemian stijl. Er stond een heel tipi-dorp waar de gasten bleven overnachten in hun eigen tipi.

Anouk Teeuwe & Dominique Schemmekes

Op 11 juni 2022 zijn Anouk Teeuwe en Dominique Schemmekes getrouwd op het Malieveld in Den Haag. Dominique wilde graag een zo groot mogelijke bruiloft. Dus waar beter dan tijdens haar eigen show, met 40.000 fans in het publiek. BN’er Anouk droeg een witte jurk van Edwin Oudshoorn met sieraden van Tiffany & Co. Dominique droeg een volledig wit pak. Dominique en de kinderen kwamen op tijdens het nummer “You know my name”. Het stel gaf elkaar het ja-woord onder een boog vol met witte rozen. De ceremonie eindigde met een spectaculaire vuurwerkshow. In plaats van huwelijkscadeaus, vroeg het stel om een donatie aan een zelf gekozen goed doel.

Guus Meeuwis & Manon Meijers

Als Brabander kan in het lijstje “BN’er bruiloften” deze bruiloft natuurlijk niet ontbreken! Guus Meeuwis en Manon Meijers zijn op 2 juli 2022 getrouwd in Portugal. Manon droeg een jurk met doorzichtig onderstuk van Claes Iversen. Tijdens de bruiloft leidde niemand minder dan Dr. Love, Robert ten Brink, de ceremonie. Speciaal voor deze gelegenheid schreef BN’er Guus het nummer “JA”.

Bruiloften bij Anouk organiseert als Weddingplanner bruiloften van A tot Z en is in te zetten als Ceremoniemeester op jullie trouwdag.

bruiloftenbijanouk.nl