Festivalbruiloft


Bruiloft Anne & Robbert

30 augustus 2023

Op 30 augustus 2023 was het zo ver: de festivalbruiloft van Anne & Robbert! De dag van te voren sliepen Anne en de kinderen in een huisje in het bos, vlak naast de locatie. Ondertussen genoot Robbert met vrienden en getuigen thuis van een laatste uitgebreid diner als vrijgezel.

Voorbereiding

De ochtend van de festivalbruiloft begon met veel regen. Terwijl ik samen met een aantal vrienden de laatste dingen klaarzette, werd het haar en de make up van Anne en haar dochter gedaan in het sfeervolle boshuisje. Nadat Robbert zich samen met getuigen thuis klaar had gemaakt, vertrokken zij ook naar de feestlocatie.

First look

Rond de lunch werd het droog en liep de bruidegom samen met (schoon)ouders, getuigen en directe familie richting het huisje waar de bruid en de kinderen verbleven. Nadat zij een kleine wandeling hadden gemaakt door het groen en het kleine bruggetje over waren, vond buiten in het bos de first look plaats, in het gezelschap van dierbaren. Samen met dit kleine gezelschap genoten ze van een lunch, voordat de bruiloft zou starten.

Start Festivalbruiloft: Ceremonie

Vanaf het begin van de middag waren alle gasten welkom om zich in te checken voor hun hotelkamer of om hun tent of camper neer te zetten. Met een drankje in de hand gingen ze vervolgens richting het trouweiland, waar een grote tent stond die prachtig was aangekleed. De sfeer werd gelijk gezet doordat de ceremonie begon met de dansende opkomst van de vriendengroep van het koppel. Hierna werd de ceremonie geleid door een vriend van het koppel, met afwisselend liedjes en speeches van de kinderen en gasten. Tenslotte verzorgde de trouwambtenaar het laatste, officiële deel van de ceremonie.

Toost en diner

Vervolgens was het tijd voor een toost met prosecco en een hele sweet table vol met taart en cupcakes! Ondertussen begon de eerste DJ gelijk met draaien en tussendoor waren er verschillende dierbaren die een speech of liedje deden. Aan het einde van de middag was het tijd voor de verrassing geregeld voor de bruidegom; de bruid had als verrassing een tweede DJ geregeld voor de bruidegom! Daarna verschenen er grote borrelplanken op tafel en er werd rondgegaan met verschillende hapjes, waarna er een uitgebreid Italiaans buffet neergezet werd waar alle gasten van genoten.

Festival feest

Aan het begin van de avond barstte het feest los toen de band begon te spelen. Bier en wijn werd intussen constant aangevuld en er werd flink meegezongen en gedanst. Hier was het tijd voor de verrassing voor de bruid: de bruidegom zong namelijk 2 liedjes mee met de band! Tot slot verplaatste het feest zich naar binnen, waar het bruidspaar samen met de kinderen een openingsdans danste, en een derde DJ de gasten daarna vermaakte. Aan het einde van de avond bleven bijna alle gasten slapen op locatie.

Ontbijt

De volgende ochtend werd deze mooie festivalbruiloft afgesloten met het bekijken van een video gemaakt door vrienden, een laatste speech en vervolgens een gezamenlijk ontbijtje buiten.

Team:
Locatie: De Heische Hoeve
Ceremoniemeester: Bruiloften bij Anouk
Fotograaf: M54 Beeldcreaties
Eerste DJ: DJ Imte
Tweede DJ: Eddy van de Woude
Derde DJ: Xaverius Funk
Band: Van Binsbergen Trio
Catering: Ifratelli Nuenen
Tenten verhuur: Pavilion Rex Tentenverhuur
Meubilair verhuur: Festum Event Supplies
Koeling en drank verhuur: Van de Wijgert

bruiloftenbijanouk.nl