Bruiloft in kasteel

Bruiloft Kimberly & Atilla
8 juli 2023

Bruiloft in Kasteel de Wittenburg

8 juli 2023 was de trouwdag van Kimberly en Atilla. Zij vierden hun bruiloft in kasteel de Wittenburg in Wassenaar, een prachtige locatie! Ik was tijdens deze bijzondere dag aanwezig om ceremoniemeester Kim van The Arts of Weddings and Events te assisteren.

First look voor kasteel

In de ochtend maakten de bruid en bruidegom zich beiden op hun eigen manier klaar in het kasteel. Het bruidspaar zag elkaar hierna voor het eerst tijdens de first look buiten, met het kasteel op de achtergrond. De bruid droeg een mooie gedetailleerde jurk met sleep, die helemaal paste bij de sprookjesachtige roze stijl die zij hadden neergezet voor hun trouwdag.

Ceremonie buiten

De ceremonie vond buiten plaats, er werd veel gelachen en live piano muziek gespeeld. Alle aankleding was in roze tinten, van de bloemen tot de programmawaaiers. Het was een onwijs zonnige en warme dag, dus het hitteplan met parasollen en waaiers kwam goed van pas. Na de ceremonie was het tijd voor een borrel met heerlijke taart en met meer live muziek op de achtergrond. Ook had het bruidspaar een leuk gastenboek klaarliggen met verschillende vragen die de gasten konden invullen.

Diner en feest in kasteel

Aan het begin van de avond was het tijd voor een uitgebreid diner met mooie gestylde dinertafels. Hierna begon het feest, waarbij ook de avondgasten zich aansloten. Het was een écht feest met goede muziek en waar lekker gedanst werd. Met een korte film van de trouwdag, mooie openingsdans, mirror photobooth, live band, DJ, optreden van een dansgroep en veel lekkere hapjes!

Team:
Locatie: Kasteel de Wittenburg
Ceremoniemeester: The Arts of WE
Assistent Ceremoniemeester: Bruiloften bij Anouk
Videograaf: David De Rijcke Videografie
Fotograaf: Patrick van Beek Fotografie
Bloemen: De Bruidsbloemist
Muziek: Swinging.nl
MUAH: Naomi Makeup and Hair
Taart: Enjoy-Cakes
Band: Cherry and The Sugarstuds
DJ: Skyfly
Turkse dansgroep: Tugra Halk Danslari
Photobooth: Photobooth Experience

bruiloftenbijanouk.nl