Romantische bruiloft in kas

Styled Shoot Candice & Djordan

20 maart 2023

Bruiloft in kas Appeltern

Op 20 maart 2023 organiseerde ik een gestylde bruiloft shoot in een kas met Candice en Djordan als bruidspaar! De bruiloft was in romantisch groen thema, wat perfect paste bij de trouwlocatie: Kas “De Buitenlucht” in De Tuinen van Appeltern. Dit is een natuurlijke omgeving die met de seizoenen mee verandert waarin je kan genieten van al het groen en de planten en bloemen die in bloei staan.

Pak en jurk

Djordan droeg voor deze Styled Shoot een prachtig geruit pak waarin de groen tinten subtiel terugkwamen. Candice droeg een sprookjesachtige jurk met kanten details, glitters en een mooie sleep.

First look

Voordat de bruiloft begon, was het allereerst tijd voor de first look midden in de natuur. Hierbij werd Candice verrast met een bruidsboeket en zag Djordan zijn prachtige bruid voor het eerst. Ook was er tussen de buien door tijd voor een korte fotoshoot op verschillende plekken in de tuinen.

Liefdesverhaal tijdens ceremonie

Tijdens de ceremonie vertelde de trouwambtenaar een mooi liefdesverhaal over het koppel dat elkaar in een bouwwinkel ontmoet heeft en daarmee “de spijker op de kop” had getikt. Er werd gelachen en na het jawoord werden de trouwringen uitgewisseld. Hierna volgde een liefdevolle kus halverwege de loper, wat samen met witte confetti zorgde voor een magisch liefdesplaatje.

Thema Romantisch groen

De kleuren crème en groen met roestbruin als accenttint, werden doorgevoerd in alle elementen van de trouwdag. De complete stationary van de dag was in dezelfde stijl als de trouwkaart. Ook kwamen dezelfde bloemen als die gebruikt waren voor de styling van de ceremonie en op de dinertafels, terug op de bruidstaart.

Daarnaast was ook aan de andere details gedacht. Er was een audio gastenboek aanwezig waarop gasten een berichtje achter konden laten voor het bruidspaar. Bij het aansnijden van de bruidstaart mocht het poppen van bijpassende champagne niet ontbreken. En voor ’s avonds waren de tafels sfeervol gedekt om lekker lang te kunnen tafelen.

Team:

Locatie: De Tuinen van Appeltern – nu: Appeltern Adventure Gardens
Weddingplanner: Bruiloften bij Anouk
Bruidsjurk: Het Boudoir
Trouwpak: DARE custom suits
Modellen: Candice & Djordan
Fotograaf: By Silke Thijssen Photography
Videograaf: Lynn Brands
Verhuur: Velvet Green Rentals
Bruidstaart: Tikkie Zoet
Trouwringen: Edelsmid Jeroen Witkamp
MUAH: Fleur je haar op
Trouwambtenaar: Sabine van Wijk
Audio gastenboek: Lieve Message
Stationary: Creative & Co
Bloemen: Bloem-id
Champagne: Daniel Solo

bruiloftenbijanouk.nl