Partners

Op deze pagina vind je toffe, betrouwbare leveranciers die mooie producten of fijne diensten leveren voor jullie trouwdag. Gewoon om inspiratie op te doen, samenwerkingen te bekijken of misschien wel om een kennismaking in te plannen!

Als Weddingplanner kan ik jullie helpen bij het vinden van dé leveranciers die het beste passen bij jullie wensen en het plaatje dat jullie voor ogen hebben.

Dit zijn uiteraard niet de enige leveranciers waar Bruiloften bij Anouk mee werkt. Voor jullie bruiloft wordt altijd gezocht naar de leverancier die het beste bij jullie past en die jullie droomplaatje waar kan maken.

Ons Flora

Grafisch ontwerper

Floortje is een creatieveling die houdt van het maken van mooie dingen, van kaarten tot branding, en van illustratie tot webdesign. Floortje zet als beelddenker jullie liefdesverhaal en thema om in de mooiste beelden met bijpassende vormen, letters en kleuren. Haar opleidingen Media en Event manager en Mediavormgever maken dat zij goed is in het creatief denken en creëren van de “branding” van jullie bruiloft en dat zelfs de kleinste details op elkaar afgestemd zijn. Niets is te gek en ze kleurt graag samen met jullie “buiten de lijntjes”.

Samen bieden wij twee pakketen aan, waarmee we jullie (complete!) droomplaatje tot leven laten komen met een persoonlijke en creatieve draai!

 

Wedding stationary Ons Flora

Witkamp

Edelsmit Jeroen Witkamp

Trouwringen zijn een tastbare herinnering aan jullie trouwdag. Hoe gaaf is het dan als jullie trouwringen speciaal voor jullie zijn gemaakt en daardoor een nog grotere emotionele waarde hebben?

Jeroen maakt unieke trouwringen die helemaal afgestemd zijn op jullie wensen! Hij neemt de tijd, is betrokken en heeft aandacht voor wat jullie belangrijk vinden. Na een persoonlijke kennismaking gaat Jeroen samen met jullie aan de slag om te brainstormen over het ontwerp en maakt hij een schets op papier. Vervolgens brengt hij jullie unieke ontwerp in zijn eigen atelier tot leven! Goud of met edelstenen, modern of klassiek, passend bij de verlovingsring of met een erfstuk er in verwerkt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Edelsmid Jeroen Witkamp
bruiloftenbijanouk.nl