Bohemian Bruiloft

Wat is een Bohemian Bruiloft?

Wat is een Bohemian Bruiloft?

Bohemian Bruiloften zijn erg uiteenlopend; van Bohemian rustic tot Bohemian chic tot Bohemian festival! Jullie bruiloft moet vooral bij jullie passen! Daarom hoeft jullie bruiloft echt niet volledig binnen een bepaalde stijl of vakje te passen. Volg jullie wensen, deel jullie ideeën en wat jullie leuk vinden, dan kijken we samen hoe we dat vormgeven. Gebruik onderstaande uitleg dus enkel ter inspiratie en ter informatie, zodat jullie je kunnen oriënteren op wat jullie leuk vinden.

Bohemian Rustic

Bij Bohemian rustic wordt gekozen voor natuurlijke, eenvoudige en rustige locatie en aankleding. Vier jullie bruiloft in een boerderij of kasteel. Waar bij de andere Bohemian stijlen ook soms voor veel kleur gekozen wordt, wordt bij Bohemian rustic gekozen voor rustige tinten zoals beige, bruin en lichtroze. Natuurlijk kan je het zo organisch maken als jullie zelf willen; met echte hooibalen of comfortabele stoelen. Op tafel lange tafellopers, lange kaarsen, veel groen en servies in neutrale tinten. Ook in de herfst is deze stijl erg passend. Herfsttinten kunnen mooi verwerkt worden in dit thema. Sluit de avond knus af met een kampvuur met marshmellows of een sing-a-long (of beide 😉).

Bohemian Chic

Bij een Bohemian chic bruiloft kunnen de locatie en aankleding wat vrijer, creatiever en natuurlijker zijn, terwijl er wel een aantal tradities gevolgd worden en jullie en de gasten wat chiquer gekleed zijn. Een gave locatie is bijvoorbeeld in een kas of op het strand. Wederom kan je hierin natuurlijk variëren hoe jullie dat willen! Denk bijvoorbeeld aan een leuke houten wegwijzers bij aankomst, een grote boog met bloemen voor tijdens de ceremonie en sfeervolle lampionnetjes voor in de avond. Het diner vindt plaats aan lange, mooie opgedekte tafels. Zowel de gasten als de bruid en bruidegom zijn chique gekleed. Na het diner genieten jullie samen met de gasten van jullie favoriete muziek gespeeld door een live bandje.

Bohemian Festival

Bij een bruiloft in Bohemian festival stijl kan je qua locatie denken aan een mooi landgoed of achtertuin met tentdoeken. Maak de styling af met kleedjes, kussens en sfeervolle lampjes. Het bruidsboeket mag wat losser en kleurvol zijn. In plaats van een chique diner, kunnen jullie kiezen voor een wat lossere dinervorm met verschillende foodtrucks waar de gasten uit kunnen kiezen of een BBQ. Voor de drankjes kan je een speciale buiten cocktailbar neer laten zetten, of juist kiezen voor een DIY drankbar. Daarnaast kan je de dag zo creatief invullen zoals jullie zelf willen. Bijvoorbeeld met leuke buitenspellen waar gasten aan deel kunnen nemen als ze daar zin in hebben. Zoals hoola hoopen of een potje Kubb. In de avond kunnen jullie afsluiten met een knalfeest waarop veel gedanst wordt.

Willen jullie graag een Bohemian Bruiloft? Bruiloften bij Anouk helpt jullie graag met het plannen en realiseren hiervan!

Bruiloften bij Anouk organiseert als Weddingplanner bruiloften van A tot Z en is in te zetten als Ceremoniemeester op jullie trouwdag.

bruiloftenbijanouk.nl